I-op-I Coaching

Individueel coachingstraject voor vrouwen die een gezonder, gelukkiger en meer liefdevol leven willen.

     Coachingsthema’s voeding, leefstijl en mindset

     Ervaringsdeskundige in alle vlakken

     Focus op zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling

     Orthomoleculaire en holistische benadering

     Intermittent fasting indien gewenst

     Elimineren van belemmerende overtuigingen

     Blijvende transformatie

Coaching zoals JIJ het nodig hebt

Ik geloof dan ook dat jouw body en mind unaniem met elkaar verbonden zijn. Tijdens ons GRATIS kennismakingsgesprek kan ik er achter komen waar werk aan de winkel is. Ik gebruik een meer holistische benadering en geloof eigenlijk niet dat bijvoorbeeld alleen een voedingsplan zin heeft. Werken naar een zo lang mogelijk gezond,  gelukkig en liefdevol leven is wat we gaan doen. Als tool gebruik ik vaak intermittent fasting of een andere vorm van vasten, maar dit is geen vereiste en uiteraard staat de basis van een gezond eetpatroon met voldoende voedzame voeding bij mij voorop. Nieuwsgierig of ik kan helpen met jouw vragen en/of doelen?

Contact

Heb je nog een vraag en/of wil je (extra) informatie ontvangen? Klik dan hieronder en ik neem contact met je op.

Voor wie?

Vrouwen die nu eens een keer écht hun doel willen bereiken en bereid zijn daar een transformatie voor te ondergaan. Want geloof me, je zult niet meer hetzelfde zijn. De nieuwe JIJ is waar wij samen aan gaan werken. De nieuwe jij is de jij die JIJ graag wilt zijn! Snap je ’em nog?

Jij kiest jouw toekomst, ik help je daarnaartoe. Want we kunnen worden wie we maar willen zijn, zonder (vage) klachten en mét zelfliefde, kracht en vertrouwen.

Wil jij..

     Nu eens een keer écht veranderen?

     Uit die vicieuze cirkel stappen?

     Veel positieve energie?

     Meer zelfliefde en zelfzorg?

     Een gezondere relatie met voeding?

     Van die verdomde cravings af?

   Fit worden zowel fysiek als mentaal?

Hoe gaat het in z’n werk?

Gratis kennismakingsgesprek

We starten met een GRATIS kennismakingsgesprek waarbij er ruimte is voor jouw verhaal, we bespreken waar jij tegenaan loopt, nemen de mogelijke stappen door en uiteraard is er tijd voor jouw vragen.

Intakeformulier en (eerste) sessie

Ter voorbereiding op onze eerste gesprek zal je een intakeformulier ontvangen zodat ik mij kan voorbereiden. Tijdens de eerste sessie zal ik verder doorvragen en gaan we dieper in op de onderliggende struggles en overtuigingen die in de weg staan om jouw persoonlijke doelen te behalen.

Vervolgsessie na X aantal weken

De meeste dames boeken elke week of elke twee weken een sessies. Afhankelijk van jouw behoefte mag je dit zelf naar wens invulling geven. Jouw sessies zijn als credits.

Transformatie door inzichten en gedragsverandering

Ik ben geen coach die voorgekauwd voedingsschema zal meegeven. Een blijvende transformatie is waar we samen aan gaan werken zodat jij een zo lang mogelijk gezond, gelukkig en liefdevol leven kan leiden.

Ter voorbereiding op onze eerste gesprek zal je een intakeformulier ontvangen zodat ik mij kan voorbereiden. Tijdens de eerste sessie zal ik verder doorvragen en gaan we dieper in op de onderliggende struggles en overtuigingen die in de weg staan om jouw persoonlijke doelen te behalen. In de opvolgende coachingssessies gaan we altijd terugblikken op afgelopen week (weken), bespreken we jouw voortgang, kan je vragen stellen, geef ik adviezen en krijg jij jouw focus en opdrachten voor aankomende week (weken). De meeste dames boeken elke week of elke twee weken een sessies. Daarnaast ben ik als jouw coach altijd via Whatsapp/mail bereikbaar voor vragen tussendoor, maar ook voor moeilijke momenten en de nodige dosis motivatie en enthousiasme.

Testimonial

“Positief, open en enthousiasmerend! Ik zit nog aan de start van mijn coachingstraject, maar dit zijn fijne pijlers voor mij!”

Suus

“Je weet goed door te vragen en mijn probleem helder te krijgen, terwijl me dat zelf niet goed lukt. Dat is heel prettig in gesprek, want er ontstaat helderheid voor mezelf en tevens heb ik erg het gevoel dat je begrijpt waar ik mee zit. Dat wekt vertrouwen.”

Tessa

“Wat was je goed vanochtend zeg! Helder, no-nonsense, inspirerend echt TOF! Echt zo dankbaar dat ik je ben ‘tegengekomen’.”

Fleur

450,-

6 sessies

75,- per sessie

     Kennismaking

     Intakeformulier

     Bullit journal

     Opdrachten

     Whatsapp

840,-

12 sessies

70,- per sessie

     Kennismaking

     Intakeformulier

     Bullit journal

     Opdrachten

     Whatsapp

*Alle bedragen zijn inclusief BTW
**De kosten van de EMBtest en de consulten worden niet vergoed door een verzekering.

Ik wil graag informatie aanvragen en/of heb je nog een vraag over 1-op-1 coaching

Vul dan onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op (meerdere antwoorden mogelijk):

12 + 5 =

Chat openen