In deze aflevering praat ik met Melissa Koene. Zij is in een jaar tijd -47kg afgevallen. Zondag 9 februari 2020 staat zij op het NK Olympisch gewichtheffen. In deze podcast hebben we het over hoe Melissa zo veel aan kwam en hoe zij het voor elkaar kreeg om zo veel af te vallen. We hebben het over haar NK dat er aan komt en hoe zij passie gebruikt in haar leven. Hiernaast bespreken we een aantal thema’s zoals voor jezelf zorgen en kiezen, passie en doorzettingsvermogen.

Over Melissa

Instagram: https://www.instagram.com/melissakoene/
Website: http://www.123productfotografie.nl/

Luister deze aflevering via:

Listen on Spotify

Listen on SoundCloud

Listen on iTunes

 

Vind je het leuk om mij te laten weten wat je van deze aflevering vond? Stuur mij dan een email via info@healthness.studio of stuur een bericht via mijn website verapotharst.nl/ of via social media.

Abonneer vooral even en deel de podcast aan je vrienden, familie en collega’s. Dit helpt mij enorm om nog meer vrouwen te bereiken, te inspireren, te groeien en ik zo nog meer toffe afleveringen kan opnemen met inspirerende gasten. Alvast onwijs bedankt voor het luisteren. Veel plezier!

Liefs, Vera

Chat openen