Personal training

Personal trainer voor vrouwen op Bonaire

Er is een reden waarom jij nu niet sport of waarom je er continu niet in slaagt om jouw doelen te behalen. De toegevoegde waarde van een personal trainer is enorm! Ik ben er niet alleen om jou te motiveren en als stok achter de deur. Ook zorg ik ervoor dat je op de juiste manier beweegt en gepast is voor jouw niveau, energielevel, stemming van die dag en natuurlijk persoonlijke doelen. Samen met mij als oog voor de technische kant van de oefening gaan we buiten jouw comfort zone, want.. That is where the magic happens!

Personal training Bonaire
Z

Jaren ervaring als fulltime trainster

Z

Veilig sporten buiten jouw comfort zone

Z

Functionele buiten trainingsruimte

Z

Altijd een gepaste workout op jouw niveau

Z

Holistische benadering

Z

Liefdevolle schop onder je reet

“Je ontmoet maar zelden mensen waarbij je direct het gevoel hebt dat ze je ‘zien’. Ik kwam bij Vera terecht via de sportschool, waar ik op zoek was naar een personal trainer, maar kreeg bij haar eigenlijk veel meer. Want Vera coacht mij niet alleen op fysiek niveau, maar ook mentaal. Zij is dé aangewezen persoon als je een coach zoekt waarbij je op verschillende levels op zoek wilt gaan naar je beste ‘ik’. Doordat Vera vakkundig is in verschillende disciplines brengt zij de perfecte mix van (mental) health, sports & nutrition. Een coach met net dat beetje extra! Ik ben haar zeer dankbaar voor haar aandeel in mijn zoektocht naar de beste versie van mijzelf.”

Patricia

“Vera heeft mij tijdens de Powermamalessen begeleid na mijn eerste zwangerschap. Op momenten dat je denkt “Komt dit ooit nog goed?”, legt Vera uit waar je lichaam mee bezig is, hoe je het rustig aan weer kunt gaan belasten en ze geeft je daarin vertrouwen. Vera is kundig en heeft een superoog voor details, waardoor je je oefeningen uitvoert met de juiste techniek en ademhaling.”

Marieke (post-nataal)

“Vera’s personal training-sessies hebben mij meer gebracht dan alleen ‘trainen onder begeleiding’. Zo werd ik niet alleen meer uitgedaagd, maakte ik ook kennis met ‘nieuwe’ oefeningen en werd ik gecorrigeerd als ik de mij bekende oefeningen niet goed uitvoerde. Maar ook motiveerde het mij om zelf (nog) meer aan de bak te gaan. Die investering in mijzelf heb ik er dus dubbel en dwars uitgehaald.”

Ester

VOOR WIE?

Ik geef het liefst personal training aan vrouwen. Waarom? Omdat ik zelf een vrouw ben en daarom mij het beste kan verplaatsen in jou. Mijn aanbod er dus voor alle vrouwen graag met mij willen trainen. Het belangrijkste is dat jij een klik voelt, op je gemak bent bij mij en dat we samen de juiste visie hebben. Uiteraard gaan we er dan 100% voor om jouw persoonlijke doelen behalen. Nieuwsgierig geworden?

Z

Gepassioneerde vrouwen

Z

Geen (of weinig) ervaring met sporten

Z

Kracht en conditie willen opbouwen

Z

Lichamelijke en/of mentale klachten

Z

Zwanger of recent bevallen

Opties

GRATIS KENNISMAKING

0,-

Laten we eens samen kennismaking, erachter komen of we een match hebben en waar werk aan de winkel is.

30 min kennismakingsgesprek
30 min proeftraining
Inclusief fit-screening

PERSONAL TRAINING

60,-

Heb je besloten dat we samen gaan knallen, dan kan je kiezen tussen twee pakketten.

12 sessies
18 sessies + 1 gratis
(betaling in 2 termijnen mogelijk)

DUO TRAINING

80,-

Wil je lekker samen sporten? Dan is duo training perfect! Ook hierbij weer keuze tussen twee pakketten.

12 sessies
18 sessies + 1 gratis
(betaling in 2 termijnen mogelijk)

HEB JE NOG EEN VRAAG OVER PERSONAL TRAINING?

3 + 3 =