Als vrouw op zoek naar een vrouwelijke personal trainer?

Dat kan bij Healthness Studio, personal training in omgeving Drachten (Friesland).


     Jaren ervaring als fulltime trainster

     Veilig trainen buiten jouw comfort zone

     Privé functional trainingsruimte

     Altijd een gepaste training op jouw niveau

     Stok achter de deur

     Bakken motivatie en enthousiasme

Waarom mij als personal trainer?

Er is een reden waarom jij nu niet sport of waarom je er continu niet in slaagt om jouw doelen te behalen. De toegevoegde waarde van een personal trainer is enorm! Ik ben er niet alleen om jou te motiveren en als stok achter de deur. Ook zorg ik ervoor dat je op de juiste manier beweegt en gepast is voor jouw niveau, energielevel, stemming van die dag en natuurlijk persoonlijke doelen. Samen met mij als oog voor de technische kant van de oefening gaan we buiten jouw comfort zone, want.. That is where the magic happens!

Contact

Heb je een vraag over personal training en/of wil je (extra) informatie ontvangen? Klik dan hieronder en ik neem contact met je op.

Voor wie?

VROUWEN! Ik train alleen vrouwen. Waarom? Omdat ik zelf een vrouw ben en daarom mij het beste kan verplaatsen in jou. Mijn aanbod er dus voor alle vrouwen graag met mij willen trainen. Het belangrijkste is dat jij een klik voelt, op je gemak bent bij mij en dat we samen de juiste visie hebben. Uiteraard gaan we er dan 100% voor om jouw persoonlijke doelen behalen. Nieuwsgierig geworden? 

     Vrouwen

     Geen (of weinig) ervaring met trainen

     CrossFit / HIIT

     Burn-out (klachten), maar toch graag sporten

     Zwanger of recent bevallen

Testimonial

"Vera heeft mij tijdens de Powermamalessen begeleid na mijn eerste zwangerschap. Op momenten dat je denkt "Komt dit ooit nog goed?", legt Vera uit waar je lichaam mee bezig is, hoe je het rustig aan weer kunt gaan belasten en ze geeft je daarin vertrouwen. Vera is kundig en heeft een superoog voor details, waardoor je je oefeningen uitvoert met de juiste techniek en ademhaling."

Marieke (post-nataal)

“Vera’s personal training-sessies hebben mij meer gebracht dan alleen ‘trainen onder begeleiding’. Zo werd ik niet alleen meer uitgedaagd, maakte ik ook kennis met ‘nieuwe’ oefeningen en werd ik gecorrigeerd als ik de mij bekende oefeningen niet goed uitvoerde. Maar ook motiveerde het mij om zelf (nog) meer aan de bak te gaan. Die investering in mijzelf heb ik er dus dubbel en dwars uitgehaald.”

Ester

Tarieven

50,-

per sessie (45 min)

N

12 sessies

N

18 sessies

+ 1 GRATIS

Genoemde tarieven zijn per les (les duurt altijd 45 minuten) en incl. BTW

Ik wil graag informatie en/of heb nog een vraag over
personal training

Vul dan onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op (meerdere antwoorden mogelijk):

3 + 8 =

Chat openen