Personal training

Voor vrouwen in Drachten

Als vrouw op zoek naar een vrouwelijke personal trainer in Drachten?

=

Jaren ervaring als fulltime trainster

=

Veilig sporten buiten jouw comfort zone

=

Privé functional trainingsruimte

=

Altijd een gepaste training op jouw niveau

=

Stok achter de deur

=

Liefdevolle schop onder je kont

Waarom mij als personal trainer?

Er is een reden waarom jij nu niet sport of waarom je er continu niet in slaagt om jouw doelen te behalen. De toegevoegde waarde van een personal trainer is enorm! Ik ben er niet alleen om jou te motiveren en als stok achter de deur. Ook zorg ik ervoor dat je op de juiste manier beweegt en gepast is voor jouw niveau, energielevel, stemming van die dag en natuurlijk persoonlijke doelen. Samen met mij als oog voor de technische kant van de oefening gaan we buiten jouw comfort zone, want.. That is where the magic happens!

Liefs, Vera

Contact

Heb je een vraag over personal training en/of wil je (extra) informatie ontvangen? Klik dan hieronder en ik neem contact met je op.

Voor wie?

VROUWEN! Ik geef alleen personal training aan vrouwen. Waarom? Omdat ik zelf een vrouw ben en daarom mij het beste kan verplaatsen in jou. Mijn aanbod er dus voor alle vrouwen graag met mij willen trainen. Het belangrijkste is dat jij een klik voelt, op je gemak bent bij mij en dat we samen de juiste visie hebben. Uiteraard gaan we er dan 100% voor om jouw persoonlijke doelen behalen. Nieuwsgierig geworden? 

=

Vrouwen

=

Geen (of weinig) ervaring met trainen

=

Kracht- & Conditietraining

=

Stress of burn-out (klachten)

=

Zwanger of recent bevallen

Testimonial

"Vera heeft mij tijdens de Powermamalessen begeleid na mijn eerste zwangerschap. Op momenten dat je denkt "Komt dit ooit nog goed?", legt Vera uit waar je lichaam mee bezig is, hoe je het rustig aan weer kunt gaan belasten en ze geeft je daarin vertrouwen. Vera is kundig en heeft een superoog voor details, waardoor je je oefeningen uitvoert met de juiste techniek en ademhaling."

Marieke (post-nataal)

“Vera’s personal training-sessies hebben mij meer gebracht dan alleen ‘trainen onder begeleiding’. Zo werd ik niet alleen meer uitgedaagd, maakte ik ook kennis met ‘nieuwe’ oefeningen en werd ik gecorrigeerd als ik de mij bekende oefeningen niet goed uitvoerde. Maar ook motiveerde het mij om zelf (nog) meer aan de bak te gaan. Die investering in mijzelf heb ik er dus dubbel en dwars uitgehaald.”

Ester

Tarieven

Personal training

50,- (45 min)

=

12 sessies

=

18 sessies + 1 Gratis

Duo Personal training

70,- per sessie (60 min)

=

12 sessies

=

18 sessies + 1 Gratis

Genoemde tarieven zijn incl. BTW.

Ik wil graag meer info en/of een proefles
personal training inplannen

Vul dan onderstaande formulier in en ik neem z.s.m. contact met je op.

Ik ben telefonisch bereikbaar op (meerdere antwoorden mogelijk):

2 + 1 =